Sibon Production AB erbjuder ett brett sortiment av engångsartiklar och förpackningsprodukter med tryck till restauranger, hotell och konferensanläggningar m.fl. på den skandinaviska marknaden.

LÄGSTA PRISGARANTI
Vi strävar efter att hålla så låga priser som möjligt. Av denna anledning har vi också infört lägsta prisgaranti. Om man trots detta skulle finna ett lägre pris hos en konkurrent matchar vi det priset. Läs mer under “vanliga frågor”.
Självklart tar vi även vårt producentansvar genom att vara medlemmar i FTI och samarbeta med leverantörer som har FSC certifikat.

VI HJÄLPER ER ATT TA FRAM RÄTT PRODUKT
På Sibon Production erbjuder vi företag och organisationer en helhetslösning för produktion och distribution av efterfrågade produkter. Du som företagare, stor eller liten, behöver inte längre tänka på vart du ska tillverka din produkt eller vilken tillverkare som är mest lämplig.

Vi brinner för produktion och erbjuder tjänster som hjälper dig som kund att ta ett projekt från idé till färdig produkt.

Vi erbjuder en bred produktportfölj och gör alltid vårt bästa för att ta fram efterfrågad produkt. Hittar du inte vad du söker, tveka inte att kontakta oss så hjälper någon av våra duktiga medarbetare dig med en kostnadsfri offert på det du söker.

För oss är allt möjligt!

DATASKYDDSPOLICY - GDPR

I nedan dokument finner du vår dataskyddspolicy/GDPR. Har du fler frågor om vår policy är du alltid välkommen att kontakta oss. 


 

SIBON PRODUCTION AB
Organisationsnummer:
556868-8302
Startår:
2011
Besöksadress: 
Bjursätragatan 64,
124 64 Bandhagen.
Latitud, Longitud: 55.93, 13.5
Postadress:
Box 11034,
100 61 STOCKHOLM – SWEDEN
Telefon:
08-684 195 95
E-post
sales@sibon.se

Besök vårt showroom

SIBON PRODUCTON
Bjursätragatan 64,
124 64 Bandhagen.
Latitud, Longitud: 55.93, 13.5
Google Karta >

World of coffee i göteborg

Svenska Mässan Göteborg 16 - 18 June 2015